پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۶

معاون استاندار مازندران:

۴۲ هزار کشاورز مازندران براثر سیل دچار خسارت شدند

۴۲ هزار کشاورز مازندران براثر سیل دچار خسارت شدند

سیمرغ - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران گفت: ۴۲ هزار کشاورز براثر سیل سال قبل و اوایل امسال دچار خسارت شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رازجویان عصر دوشنبه در جلسه شورای اداری سیمرغ با اشاره به اینکه هیچ کمک و امداد غیبی برای بازسازی مناطق سیل زده به استان ارسال نشده است تصریح کرد: تلاش و پیگیری مسئولان و مردم استان سبب شد تا اقدامات بازسازی سیل مورد تقدیر قرار گیرد.

وی با اشاره به سهم برخورداری مازندران نسبت به استان های دیگر تصریح کرد: چرا باید جاده کیاکلا به بابل و برخی طرح های همرانی استان به طول کشد.

رازجویان یادآور شد: ما می توانیم با پیگیری و جدیت بیشتر امور را به سرانجام رسانیم و اگر کوهی از اعتبار داشته باشیم و عزم نداشته باشیم نمی توانیم مسائل را حل کنیم.

معاون استاندار مازندران از تخصیص ۱۵۸ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت سیل به زیرساخت ها خبر داد و گفت: این درحالی که ۷۰۰ میلیارد تومان سیل به زیرساخت ها خسارت زده است.

وی ادامه داد: با توجه به کمبود اعتبارات باید در اجرای پروژه ها اولویت بندی داشته باشیم و طرح های مهم را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۴۲ هزار کشاورز براثر سیل امسال دچار خسارت شدند گفت: ۳۸ هزار نفر در سامانه سجاد ثبت نام کردند و مابقی به دلیل کمبود وقت نتوانستند ثبت نام داشته باشند.

رازجویان با اظهار اینکه برای اولین بار دولت برای جبران خسارات کشاورزی به کشاورزان اعتبار درنظر گرفته است تصریح کرد: این اعتبار برای اولین بار توسط دولت مصوب شده است.

کد خبر 4752494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha